Documentare interesante
Pur și simplu crud: dând înapoi diabetul, în 30 de zile


DIABETUL...
Ce este mai usor de digerat - definitia din DEX sau spaima si lupta celui care a fost diagnosticat?
Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days ne aduce exemplul a sase bolnavi care renunta la medicatia farmaceutica in lupta lor pentru a degenera boala si trec la o dieta vegetariana, exclusiv organica, si fara alimente gatite timp de 30 de zile (renunta la carne, lapte, zahar, alcool, nicotina, cafeina, bauturi carbogazoase, junk food, fast food, macare procesata sau gatita).
Documentarul demonstreaza clar eficienta acestui regim si faptul ca diabetul intra in remisiune - se schimba viata!!

Mooji - reflectii

E posibil sa ne trezim?
Este posibil sa aflam ce se ascunde acolo, in interiorul nostru?
"Daca stii ca visezi, inseamna ca deja te trezesti!!!"

Mooji in Kripalu - O mare sansa


Mooji in Chicago - Dependenti de experienta
Viitorul Alimentatiei

Viitorul alimentatiei ( apropo, de Codex Alimentarius va mai amintiti? ) este o investigatie minutioasa despre adevarurile deranjante din spatele alimentelor neetichetate si modificate genetic care au navalit in magazine in ultimele decenii. Filmul da voce fermierilor care au au fost afectati de aceste thnologii. Implicatiile asupra sanatatii oamenilor, politicile guvernamentale si globalizarea fac toate parte dn multele motive pentru care opinia omenirea este alarmata de folosirea culturilor de plante modificate genetic si introducerea acestora in alimentatia noastra.

Cunoaştere / Ignoranţă
Cunoaşterea se află în mâinile celor puţini, iar ceilalţi sunt menţinuţi în ignoranţă. Aceasta este structura clasică a manipulării şi controlului.

Angels and Demons Revealed - Ingeri si demoni revelati

The Illuminati
What Would It Look Like - Cum ar arăta

Cum ar fi fost dacă lumea ar încarna potenţialul nostru la cea mai mare capacitate? Cum ar arăta?
... 25 de minute de retrospectivă ne cer să reflectăm cu privire la starea lumii şi a noastră, şi la a asculta cu mai multă atenţie la ceea ce se cere de la noi în acest moment de transformare mondială fără precedent .


Stiinta Imposibilului, Infruntand Ziua Judecatii de Apoi

Space Scale - Dimensiuni Spaţiale


Hmm.... dimensiunile şi proporţiile spaţiului. Merită să vedeţi acest videoclip!

Coplesitor! ... parca am fi niste simpli atomi in infinitul spatiului!
The Story of Stuff - Povestea lucrurilor, cu Annie Leonard.


Un film scurt care deschide ochii asupra costurilor reale ale consumului nostru exagerat: incepand cu materie bruta, productia si pana la vanzare, folosinta si resturi menajere.
Ce naiba stim noi!? - Coborand in vizuina iepurelui


..."este un film documentar produs in anul 2004, ce combină interviuri, animaţii computerizate, precum şi o naraţiune care poziţionează o legătură spirituală între fizica cuantica si conştiinţă. Filmul urmează povestea unei femei surde. În timp ce ea se confruntă cu obstacolele emoţionale şi existenţiale din viaţa ei, ajunge să ia în considerare ideea că conştiinţa individuală şi de grup pot influenţa lumea materială. Această poveste este oferită ca o ilustrare a tezei filmului despre fizica cuantica si conştiinţă."
www.lukasig.com Ce ştim noi!?

... oare cand se va preda si in scoli !!?
SUCCES Românii nu prea cumpără, dar la export pleacă sute de tone
„Apa vie“ – o minune 100% româneascăApa săracă în deuteriu este creaţia „gulerelor albe“ de la Institutul Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice, din Râmnicu Vâlcea n Foto: Gândul/Valeriu Tanasoff
gandulreportaj

Japonez îndrăgostit de apa miraculoasă: a luat 20 de tone
Există, însă, un japonez care se şi îmbăiază în "apă vie" cumpărată din România. Avea un cancer esofagian şi doctorii îi mai dăduseră câteva luni. Profesor universitar fiind, ştia de apă. A luat avionul din Tokyo, s-a dus la Râmnicu - Vâlcea, s-a întors acasă cu promisiunea că i se pun rapid 20 de tone pe vapor. Au trecut opt ani, omul se simte ca şi cum n-ar fi fost bolnav niciodată. "A ajuns cel mai înfocat fan al apei. Zice că se îmbăiază în ea fiindcă e bună pentru epidermă, ba chiar îşi face şi sake din ea", râde profesorul Ioan Ştefănescu, directorul institutului. Şi el bea de vreo 15 ani, la cafea.
"Aproape toată lumea din secţie consumă şi de aia sunt toţi foarte zglobii şi cu poftă de viaţă", zice. S-au făcut cercetări pe şoareci şi pe găini; rezultatul a fost că cei adăpaţi cu apă vie au trăit mai mult şi au fost mai sănătoşi. Deuteriul este un izotop al hidrogenului considerat responsabil pentru îmbătrânire şi nu numai. Cu cât ai mai puţin deuteriu în sânge, cu atât e mai bine, zic cercetătorii.
Doctorul dermatolog Ioan Nedelcu a folosit apa pe pacienţii săi. A şi creat o gamă de creme pentru întreţinere pe bază de apă echilibrată în deuteriu. "Încetineşte îmbătrânirea cutanată, e spectaculoasă. Şi pentru acnee e grozavă, şi pentru psoriazis. Mi-a luat patru ani să realizez această gamă, iar acum conţine 19 produse diferite pe bază de apă. Produsele sunt unice, dar nu foarte cunoscute. Pentru a populariza linia este nevoie de multe sute de mii de euro, dar nu am aceşti bani", spune doctorul Nedelcu.Mai demult au ajuns la institut şi nişte cercetători de la NASA, dornici să ia apa pe Marte, pentru "un transport de fiinţe vii". Au studiat, s-au minunat, dar urmarea nimeni n-o ştie. Asta s-a întâmplat după ce invenţia fusese copleşită de premii şi medalii, la Saloanele de la Bruxelles, Geneva, Londra şi Budapesta.
Ungurii cumpără jumate din producţie, japonezii - 15%
Cum s-a "născut" apa? S-a întâmplat prin anii '80 şi a avut doi "tătici"; unul este chiar directorul institutului de astăzi. Atunci ei studiau apa grea. La apa vie au ajuns fără să vrea, că intra în tehnologia de producere a apei grele. Abia după patru ani au obţinut... un litru de apă săracă în deuteriu. "Primul nostru şoc: nu avea nici un element de toxicitate, nici o urmă de nenatural. Prin '86 am obţinut şi brevetul, iar bolnavii au început să curgă la uşa institutului", zice profesorul Ştefănescu.
Afacerea a început odată cu un anunţ - un ungur cumpăra sute de tone de apă. "Noi ne chinuiam cu un litru... ce să facă, ăla, domne, cu sute de tone? Ne-a cumpărat o tonă, a doua şi am început să ne dezvoltăm. Noi, până la el, nu ştiam că e atât de bună pentru sănătate. Prin 2000 exportam până la 150 de tone pe an (adică 150.000 de litri). El o cumpăra de la noi ca apă distilată, îmbuteliată sub un nume ales de el, şi o vindea bolnavilor ca apă potabilă, terapeutică". Pe sticlă nu scria unde e făcută. Când ungurul n-a mai putut plăti, directorul şi-a luat alt partener. Inginerul Cristian Mladin s-a angajat să cumpere şi să plătească regulat. Directorul i-a făcut şi un transfer de brevet, legal, iar acum partenerul său este cel care o produce în institut şi o vinde mai departe sub numele de Qlarivia. O jumate de litru costă 15 lei şi conţine de cinci ori mai puţin deuteriu decât apa obişnuită.
Cel mai mult o cumpără tot ungurii (40%-50%) şi japonezii (10-15%). Restul se duce la românii bolnavi şi la câţiva pacienţi din SUA, Germania şi Turcia. Însă un american a cumpărat 180 litri fără a fi bolnav, numai pentru întreţinere. "Ne aflăm exact unde trebuie. Procentul vânzărilor în ţară e în creştere, mergem cu paşi mărunţi, pentru a testa piaţa. Exportăm maximum 150 de tone pe an fiindcă e încă afacere la scală mică", zice inginerul Mladin. E scumpă fiindcă se face puţină apă, iar 60% din preţul de cost e energie pură. "Una e să distribui cu furgoneta, alta cu camionul. E mai mult un hobby, deocamdată trăiesc din alte afaceri", zice stăpânul afacerii.
Apa săracă în deuteriu a fost inventată de români şi premiată în străinătate. Un doctor din Timişoara o foloseşte pe bolnavii de cancer, pentru a le dubla durata de viaţă. NASA a studiat-o ca să o ia pe Marte. O jumătate de litru costă 15 lei şi nu e medicament. Se cumpără mai mult online.
Sursa: gandul.info
JOHANN GRANDER - Vrăjitorul Apei Din Tirol

Apa este un mediu deosebit. Apa pura de izvor, venita din adancul pamantului, are proprietati si calitati deosebite. Acestea raman neschimbate si se pot dezvolta mai departe doar atat timp cat apa ramane pura, nepoluata, in starea sa originara, naturala.
Calitatea apei este definitorie pentru starea noastra generala de bine si de sanatate, cat si pentru mentinerea intregului ecosistem.
Tehnologia Grander confera apei, in special celei din reteaua de alimentare urbana, posibilitatea de a recapata proprietati de mult pierdute imbunatatindu-i calitatea, gustul, marindu-i prospetimea si influenteaza in sens pozitiv multi alti parametri.
Apa Grander a devenit astfel pentru mii de oameni o componenta de baza a vietii de zi cu zi.
Descrierea efectului Grander, prezentarea gamei de produse si a diverselor domenii de utilizare a lor o veti gasi pe siteul grander.ro.
-prezentare inspirata de pe grander.ro

Sugestie: nu ar strica sa revedeti si documentarul "APA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE" sau "MEMORIA APEI - Pe urmele unor fenomene neclarificate (inca)"- fymaaa.blogspot.com


Religulous


Despre religia traditionala, religia agresiva sau fanatismul indus maselor, devierile aduse de modernism, religiile si curentele sau solutiile propuse drept contraatac.
IN DOBANDA AVEM INCREDERE

Documentar realizat in SUA in anul 2006 dar este inca valabil oriunde suntem noi, cei care ne bucuram ca am "castigat" un credit.
Din vina cui am ajuns aici? Din vina noastra, ca nu vrem sa deschidem ochii sau ... a sistemului? ...pentru ca, in final, "It's All About Money"!!!
HOME 2009

Cat de frumos suna si cata liniste aduce acest cuvant: “Acasa”!

Lansat in aceeasi zi in peste 50 de tari, filmul HOME, in variantele pentru cinematograf, TV, DVD/Blue-ray Disc si Internet, are un mesaj dur: “miza este mare pentru noi si pentru copiii nostri. Fiecare dintre noi trebuie să ia parte la acest demers, iar HOME a fost conceput pentru a transmite un mesaj de mobilizare catre fiecare individ.”
In doar cateva decenii, umanitatea a dat peste cap balanta planetei noastre, una stabilizata in miliarde de ani de evolutie.
HOME trage un semnal de alarma, aratand ca urmatorii 10 ani vor fi decisivi în ceea ce priveşte evolutia mediului inconjurator si, prin relatie, a speciei umane. Filmarile au fost realizate in sistem high-definition in 45 de tari si 120 de locatii si au fost in premiera efectuate in totalitate in spatiul aerian, pentru a evidentia misterele planetei, dar si ranile suferite de aceasta si pentru a furniza o perspectiva necesara pentru abordarea schimbarilor mediului.
Fiecare dintre noi trebuie sa ia parte la acest demers …. Pentru ca s-ar putea ca urmatoarea generatie sa ramana doar cu albumele, filmele….
Traim impreuna cu planeta, alta casa nu avem!
BBC - PUTEREA COŞMARELOR
APA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE - subtitrare RO
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...