luni, 20 septembrie 2010

Intalnire karmica sau suflet pereche?


Karma” a devenit un cuvant obisnuit care se regaseste tot mai des in vocabularul nostru. Am intalnit foarte multe persoane care il folosesc cu o foarte mare usurinta chiar daca nu stiau semnificatia sa reala. Din perspectiva karmica orice individ exista datorita vietilor anterioare. Fiecare are un anumit “bagaj”, fie pozitiv sau negativ, pe care trebuie sa-l care de-a lungul vietii dar pe care il poate modifica in functie de faptele sale.Karma este legea universala ce presupune acumularea in timp a faptelor unui suflet, bune sau rele, pe care le-a infaptuit in mai multe vieţi. Intotdeauna greselile trecutului atrag suferinta iar lucrurile bune atrag fericirea. Karma este ca un fel de lege a compensatiei, o judecata a vietilor anterioare in timp real, de care nu scapa nimeni. Evolutia spirituala isi are bazele in “intuneric” pentru ca, asa cum credeau si misticii, altfel nu ar putea să existe “lumina”. Fiecare lectie trebuie tratata cu o foarte mare atentie iar cel mai important lucru este sa nu repeti greselile pentru ca astfel “bagajul” karmic se va incarca negativ.Intalnirea karmica


Ti s-a intamplat in viata aceasta ca sa intalnesti o persoana total necunoscuta pentru care simţi din prima clipa simpatie sau antipatie spontana? Cu siguranta ca raspunsul tau este pozitiv. Aceste intalniri karmice se petrec oriunde in lume si oricine beneficiaza de ele pentru simplul fapt ca sufletele s-au mai intalnit intr-o viata anterioara. Aceste intalniri karmice au rolul de a rezolva anumite probleme pe care sufletul le intampina la un momet oarecare pe parcursul vietii si ne aduc aminte de traictoria spirituala pe care orbitam dar si evoluam. Cu cat intalnirile karmice sunt mai intense dar si mai numeroase cu atat putem spune ca suntem mai aproape de destinatie (in cazul in care exista).

Ne regasim cu un suflet dintr-o viata anterioara din mai multe motive:

- pentru ca avem o datorie karmica iar aceasta trebuie platita,

- pentru ca trebuie sa indreptam un rau comis intr-o viata anterioara,

- pentru a evolua spiritual,

- pentru a invata o noua lectie,

- pentru a ajuta cealalta persoana în evolutia sa,

- pentru ca sufletul cu care ne intalnim este blocat energetic iar intalnirea poate sa fie benefica.

O intalnire karmica este precedata de tot felul de intamplari si coincidente stranii, potriviri de neinteles care dovedesc ca a intervenit mana destinului, este aproape prevestita si nu se poate fugi din calea ei: este intensa si tulburatoare emotional.


Intalnirea karmica starneste instant sentimente de atractie, iubire, dar si de respingere sau o stare de tensiune ciudata, deoarece aceste intalniri nu sunt intotdeauna positive (prieteni, iubiti/te, rude), ci pot fi si negative (criminali, violatori, hoti) sau mixte.


Durata intalnirii karmice este variabila: cateva luni sau cativa ani. Cele doua suflete s-au intalnit cu un motiv si cand acel scop a fost atins apar din nou acele coincidente si intamplari care arata ca este momentul ca fiecare sa-si urmeze propriul drumul in viata.Sufletul perecheIntalnirea cu sufletul pereche este mai mult decat o intalnire karmica, seamana cu aceasta (de aceea e si usor de confundat), dar sunt cateva amanunte in plus: sufletele pereche au o compatibilitate foarte buna, se ajuta, se completeaza si se sustin reciproc in dezvoltarea personala si evolutia spirituala.


Relevanta este si durata relatiei: fata de intalnirea karmica, liniile destinelor se impletesc armonios pentru sufletele pereche, pe tot parcursul vietii, sunt de nedespartit, se reinventeaza mereu, “imbatranesc” fericite impreuna, se cauta si se redescopera in viata urmatoare.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...