miercuri, 1 septembrie 2010

Evolutie


    Cand a fost ultima data cand ati experimentat ceva neobisnuit? Poate chiar azi dimineata, cand va gandeati la cineva, si v-ati trezit cu un telefon din partea sa. De cate ori nu ati rostit cuvintele magice: “Tocmai ma gandeam la tine?” Ati primit cumva un mesaj semnificativ din partea acestei persoane? V-ati gandit macar o clipa de ce a trebuit sa se intample aceasta coincidenta? Ce anume a urmat dupa aceea? Din pacate, noi avem tendinta sa minimalizam multe din sansele subtile care ni se ofera, si nu ramanem cu adevarat uimiti decat in fata evenimentelor cu adevarat cutremuratoare.

    Când dobândesti destula energie, esti gata sa începi în mod constient evolutia, chiar sa-i determini cursul, sa initiezi procesul de curgere a lucrurilor spre coincidentele care te vor duce înainte. Pornesti spre evolutie în felul tau, determini desfasurarea lucrurilor. Mai întâi, cum am spus, trebuie sa dobândesti suficienta energie, apoi îti amintesti cerinta de baza a vietii tale – ceea ce ai mostenit de la parinti – pentru ca aceasta furnizeaza contextul general al evolutiei tale. Apoi pornesti pe calea respectiva, descoperind cerintele marunte, imediate, cu care te confrunti în viata. Acestea apartin întotdeauna problemei de baza a vietii tale si definesc unde anume te afli în cautarile tale. Odata ce ai devenit constient de întrebarile pe care ti le pui la un moment dat, primesti un fel de directionari care tin de intuitie: ce sa faci, unde sa te duci... Vezi, într-un fel sau altul, pasul urmator. Si asta întotdeauna. Singura data când acest lucru nu se întâmpla este atunci când întrebarea pe care o ai în minte este gresita, nepotrivita. Vezi tu, problema în viata nu consta în a primi raspunsuri, ci în a-ti identifica întrebarea pentru momentul în care te afli. Odata ce stii sa ceri – si acel lucru este oportun – vine si raspunsul. Întotdeauna. Dupa ce ai intuitia a ceea ce se va întâmpla în continuare, pasul urmator este sa fii atent si pe faza. Mai devreme sau mai târziu se vor petrece si coincidentele care te vor ghida în directia pe care ti-a indicat-o intuitia
In viata umanitatii incepe sa se manifeste o noua trezire spirituala, generata de masa critica a indivizilor care isi traiesc viata ca o inflorire spirituala, ca o calatorie in care se simt condusi de coincidente misterioase.

Prima Viziune ne ajuta sa incepem cu inceputul, cu acel punct de convergenta in care putem privi fata in fata misterul vietii, dincolo de orice asteptare logica si de orice experienta anterioara. Constientizarea realitatii coincidente lor, a mesajului si semnificatiei lor, reprezinta primul pas catre o evolutie constienta si accelerata.

  Vezi pagina "Documentare Interesante".......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...